058-2127787

Van Ravesteijn,  theaterdiner leeuwarden, theaterdiner friesland, theaterdiner burgum, theaterdiner Grou, theaterdiner amsterdam, theaterdiner hoogeveen, theaterdiner assen, theaterdiners alkmaar, theaterdiners gelderland,  theater leeuwarden, theater maatwerk, actatheater, Jan-Dirk, workshops leeuwarden, groepsuitje leeuwarden, kindertheater leeuwarden, kindertheater friesland, personeelsuitjes friesland,  Us Heit,  theater provincie friesland, stadswandeling us heit,  kinderfeestjes leeuwarden, reclamefilms friesland, commercials friesland, dinnermusical Leeuwarden, moorddiner leeuwarden, stadswandeling leeuwarden, theaterwandeling us heit, stadswandeling marijke meu, trouwambtenaar leeuwarden,  straattheater friesland, straatact friesland, kofschip grou, theater acts friesland, theater acts leeuwarden, theateracts friesland, captains dinner, decadente dames, theaterdiner bruiloft, beppes bruiloft, theaterdiner gelderland, theaterdiner drenthe, theaterdiner groningen, sinterklaas friesland, dinnershow noord holland, theaterdiner noord holland, acteurs gelderland, acteurs drenthe, acteurs friesland, acteurs groningen, kindertheater friesland, poppenkast friesland

Onze theaterdiners zijn goed en origineel.


Onze smakelijke diner-voorstellingen zijn geschikt voor een feest of uitje. Ze worden landelijk gepresenteerd. In theaters, restaurants of zelfs bij je thuis. Ze zijn avondvullend en geschikt voor een breed publiek.


De muzikale producties worden verzorgd door beroepsspelers. Ze spelen met respect voor het publiek in ongedwongen sfeer.


Wensen van opdrachtgevers worden meegenomen in een script. Elke voorstelling wordt hierdoor maatwerk.


Er is een mooie balans tussen diner en theater. Er blijft voldoende tijd om met de tafelgenoten te converseren.


De theaterdiners zijn uniek en komen uit eigen pen. Hier praat je jaren over na.

De Bruiloft – Een ramphuwelijk.


Wees getuige van de meest absurde bruiloft.


Steenrijke “Beppe” heeft een groen blaadje veroverd. Maar op de mooiste dag mislukt elke poging tot het ja-woord.


Niet iedereen gelooft in de goede bedoelingen van de bruidegom. Want beppe heeft geld en iedereen aast op het vermogen. Maar beppe is niet achterlijk en leert de hele familie, inclusief publiek, een lesje.


Een kluchtig en origineel verhaal met verrassende wendingen.


Voor groepen vanaf 20 personen. Deze voorstelling wordt ook als theatervoorstelling gespeeld in kerken en zalen.

Drie Decadente Dames - Chauffeur gezocht!


Een geweldige parodie op het verhaal van Assepoester.


Drie verwende “zussen” zoeken een chauffeur.

Ze testen de theoretische en praktische kennis van het publiek. Maar alle verkeersregels worden overboord gegooid en niets blijkt vanzelfsprekend.


Een hilarische productie met een opzienbarende ontknoping en een prachtige moraal; De buitenkant zegt niets over de binnenkant.


Voor 20 tot 150 personen. Bijzonder geschikt voor team-uitjes en personeelsfeesten.

Averij – Laat de moed niet zinken.


Een cruiseschip strandt door een ongeval op een onbewoond eiland.


De kans op terugkeer is klein, want de kapitein verliest zijn geheugen door een vallende kokosnoot. Dat komt een stille liefde goed uit.


Een absurde bemanning, in een kolderieke komedie met een prachtig verhaal met een geweldige ontknoping. Met de juwelen uit de Titanic, de liefde van Blue Lagoon en de kostuums van Adam en Eva.  


Je geniet als opvarende van de laatste maaltijd. Een “Captain’s Dinner” met een geweldige twist.

Voor groepen vanaf 25 personen.

De Butler-Academie


Horeca is hilarisch met onze cabareteske butlers.


Ze starten serieus in de bediening. Maar daarna komen ze als duveltjes uit een doos. Met zang en improvisatie. Een theatrale aanrader met een persoonlijke noot.


Elke butler heeft een bijzondere gave of juist een gebrek. Hierdoor zul je je lachen niet kunnen inhouden.


Hoe groter het gezelschap, des te meer butlers zich van hun beste kant laten zien.


Voor alle soorten en maten gezelschappen.

Van Ravesteijn Theater & Events              Oosterkade  8911 KJ   Leeuwarden                  058-2127787

Vanaf 45,- p.p.

inclusief diner en voorstelling.Bel voor een locatie bij jou in de buurt.

UNIEK en Speciaal: Anna & Us Heit


“Indrukwekkend” “supermooi” “prachtige liedjes” “opzienbarend”


Zie voor uitgebreide info: www.annaenusheit.nl


Het verzwegen verhaal van twee Oranje-telgen.


Dit beroemde stadhoudersechtpaar zingt en speelt op indrukwekkende wijze over de geschiedenis van ons koningshuis.


Een prachtig, romantisch en humoristisch verhaal, gebaseerd op historische feiten.

“Van alle kanten komen de lof-uitingen voor de door jullie uitgevoerde dinner-klucht. Ik was vooral verrast door de samenhang tussen het spel en de subtiliteit die jullie beheersen. Tussen het eten door waren jullie er wel en ook weer niet. Perfect !!”     Jan Stobbe“Ik werd blij van Anna & Us Heit. De voorstelling is met respect gemaakt. Ik genoot van het zorgvuldige taalgebruik en de aandacht voor het theatrale deel: de zaal, de kleding, de make-up, het schilderijenconcept en het rondspoken. Het zingen was prachtig! Er kwamen welluidende teksten voorbij: "Als wij niet om onze gebreken kunnen lachen, verliezen wij de waarheid", "illusie leek een waarheid", "een vrouw heeft diepe gronden", "rijk zijn is een baan". Het was een heerlijke avond uit, verrassend door de overvloed aan indrukken.”


Familie Nieboer