058-2127787

Van Ravesteijn Theater & Events              Oosterkade  8911 KJ   Leeuwarden                  058-2127787

Van Ravesteijn,  theaterdiner leeuwarden, theaterdiner friesland, theaterdiner burgum, theaterdiner Grou, theaterdiner amsterdam, theaterdiner hoogeveen, theaterdiner assen, theaterdiners alkmaar, theaterdiners gelderland,  theater leeuwarden, theater maatwerk, actatheater, Jan-Dirk, workshops leeuwarden, groepsuitje leeuwarden, kindertheater leeuwarden, kindertheater friesland, personeelsuitjes friesland,  Us Heit,  theater provincie friesland, stadswandeling us heit,  kinderfeestjes leeuwarden, reclamefilms friesland, commercials friesland, dinnermusical Leeuwarden, moorddiner leeuwarden, stadswandeling leeuwarden, theaterwandeling us heit, stadswandeling marijke meu, trouwambtenaar leeuwarden,  straattheater friesland, straatact friesland, kofschip grou, theater acts friesland, theater acts leeuwarden, theateracts friesland, captains dinner, decadente dames, theaterdiner bruiloft, beppes bruiloft, theaterdiner gelderland, theaterdiner drenthe, theaterdiner groningen, sinterklaas friesland, dinnershow noord holland, theaterdiner noord holland, acteurs gelderland, acteurs drenthe, acteurs friesland, acteurs groningen, kindertheater friesland, poppenkast friesland

info@wijmakenmooiemomenten.nl       058-2127787

“De groten der aarde, zijn klein begonnen.”


Wij maken mooie verhalen voor kleine mensen.


Onze kindervoorstellingen zijn interactief. Voor het oog en het oor. Maar ook om te proeven en te voelen. Met geuren en kleuren.


Wij kijken naar de leeftijd en ervaring en maken daar een mooi moment voor.  Leuk en leerzaam.
TIP: Een theatraal kinderfeestje


Door heel Nederland verzorgen wij theater-workshops voor kinderen van 8 tot 12 jaar.


De kinderen doen theaterspellen, zingen, dansen. En ze gaan aan de slag met kostuums en rekwisieten. We maken met elkaar een theaterstuk, eten iets lekkers en daarna voeren we het voor de ouders en vrienden op!!


Prijs kinderfeestje: vanaf ca € 15,- per kind. Duur: ongeveer 2 tot 2,5  uren.


Deelname: Minimaal 6 en maximaal 30 kinderen. Deze workshop wordt geleid door ervaren spelers op het gebied van kindertheater.


Professor Eureka

Spannend, leerzaam en interactief


Professor Eureka heeft een uitvinding gedaan. Een tijdmachine. Hij heeft er jaren aan gesleuteld. En nu is het moment van de test.


Hij hoopt met de machine een grote schat terug te vinden. Deze schat schijnt ooit door een ridder begraven te zijn. Maar waar?


Dan start de machine. Er gebeurt van alles. Licht, geluid, rook.. Maar het gaat niet heldmaal goed. Ze belanden niet in de middeleeuwen, maar plotseling verschijnen er mensen uit andere tijden, die niet snappen hoe ze in onze tijd terecht komen.


De professor doet er van alles aan om de machine goed te laten werken. En als dan eindelijk de ridder verschijnt, blijkt de schat nog groter te zijn dan gedacht.


Een indrukwekkende kindervoorstelling voor kleine en grote zalen.

Geschikt voor kinderen van 4 tot 12 jaar.Buren


Een prachtige en actieve kindervoorstelling met een actueel moraal.


Twee buren leven naast elkaar. Ieder met hun eigen dingen. Maar ze hebben nog nooit een woord met elkaar gewisseld. Zij is gymjuf en hij is muziekmeester.


Ze hebben een duidelijke mening over elkaar en delen die vooral met het publiek. Hun smaken zijn verschillend, denken ze.


Plots komen ze oog in oog met elkaar komen te staan tijdens het uitlaten van hun hondjes. En dan blijken ze veel overeenkomsten te hebben.


Een doe-voorstelling met bijzondere muziek-instrumenten, dans, zang, sprekende poppen en veel humor.

Deze voorstelling is voor alle leeftijden. En is ook bijzonder geschikt voor mensen met een beperking. De communicatie wordt aangepast aan de doelgroep. Een mooie vorm van belevingstheater.


De voorstelling duurt maximaal een uur. De opbouw van deze voorstelling gebeurt in het spel.


Deze voorstelling laat vooral zien hoe mooi het is dat we van elkaar verschillen en hoe we dat kunnen gebruiken om mooie dingen te maken.