058-2127787

Van Ravesteijn,  theaterdiner leeuwarden, theaterdiner friesland, theaterdiner burgum, theaterdiner Grou, theaterdiner amsterdam, theaterdiner hoogeveen, theaterdiner assen, theaterdiners alkmaar, theaterdiners gelderland,  theater leeuwarden, theater maatwerk, actatheater, Jan-Dirk, workshops leeuwarden, groepsuitje leeuwarden, kindertheater leeuwarden, kindertheater friesland, personeelsuitjes friesland,  Us Heit,  theater provincie friesland, stadswandeling us heit,  kinderfeestjes leeuwarden, reclamefilms friesland, commercials friesland, dinnermusical Leeuwarden, moorddiner leeuwarden, stadswandeling leeuwarden, theaterwandeling us heit, stadswandeling marijke meu, trouwambtenaar leeuwarden,  straattheater friesland, straatact friesland, kofschip grou, theater acts friesland, theater acts leeuwarden, theateracts friesland, captains dinner, decadente dames, theaterdiner bruiloft, beppes bruiloft, theaterdiner gelderland, theaterdiner drenthe, theaterdiner groningen, sinterklaas friesland, dinnershow noord holland, theaterdiner noord holland, acteurs gelderland, acteurs drenthe, acteurs friesland, acteurs groningen, kindertheater friesland, poppenkast friesland

MC Escher Portretteert


De beroemde en verstrooide kunstenaar, komt langs om te portretteren. Hij is het tekenen helaas verleerd.


Neem plaats op een krukje en Escher begint dan uw portret te maken. Met een hilarisch resultaat.


Geweldig als straatact. Mobiel en opvallend. Met de kracht van de eenvoud.Chateau Migraine


Jean Pierre en Marie Antoinette de la Tourette komen Nederland verkennen. Ze begrijpen niets van de Nederlandse tradities en (eet)cultuur.


Gewapend met stokbroden en vele flessen “vin rouge” maken ze de straat onveilig. Ze beginnen opgewekt iedereen in het Frans te groeten. Maar naarmate de tijd vordert worden ze ladderzat.


Ze hebben een vrolijke dronk en je zult gegarandeert de slappe lach krijgen van dit bizarre tweetal dat overal humor ziet liggen. En leuk dronken spelen is een vak!


Een geweldige, onverstaanbare straatact.

Schemerlampen M/V


“Geniaal” “Aandoenlijk” “Mooi”


Ze zijn op zoek naar stroom. Help hen om contact te leggen!


Als hun liicht aangaat, ontrafelt zich een prachtig schouwspel. De lampen dansen, verleiden, omarmen.


Een perfect stel voor in het donker. Leuk op beurzen of als straatact. Artistiek, mooi en ondeugend.De Fanfare


Een kleurrijke straat-act om de mensen flink de lachers te bezorgen.


Dit is een hilarische aandachttrekker. Het ziet er gek uit en is interactief.


De fanfare bestaat uit een talentloze familie die koste wat kost een fanfare start. Ze marcheren vrolijk rond. Soms wordt midden op straat hun onderlinge onenigheid uitgespeeld.


Gegarandeerd geweldig. Tip: De Vuilnis-Fanfare. Drummend op een kliko attenderen ze het publiek op de rotzooi langs de weg. Humor met een doel. Deze variatie doet het erg goed tijdens festivals en evenementen.

FOTO-SHOOT


Een kleurrijke familie-act die goed past op festivals en braderiën.


Neem plaats in een luxe lijst. Kies een pruik, bril, snor of wat dan ook. Grijp een gekke tekstballon en stel zelf je foto-cartoon samen.


Bijzonder grappig, creatief en het levert een mooie blijvende herinnering op.


Deze act is niet mobiel. Er is ongeveer een ruimte nodig van 4x3 meter. Een klein theatertje wordt opgebouwd, waarin mensen op de kiek kunnen.

Kontje Kermis


Rooie Riek en Berend Bultje brengen een muzikaal en theatraal feestje.


Hun alternatieve Hollandse teksten op Engelse liedjes zullen je flink laten lachen. En met hun kermis-achtige show steken ze de draak met oubolligheid.


De romantiek spat af van deze twee welgevormde mensen. Zij is stevig en hij heeft een bochel. Het was liefde op de eerste rondingen.


Ze wisselen hun samenzang af met gekke acts. Oud Hollandse spelen met een twist; spijkerpoepen, zaklopen, koekhappen, ezeltje prik. Maar dan anders.


Deze act is mobiel en versterkt voor binnen en buiten.

HengelBengels


Twee vrijgezelle vissers azen op contact. Ze houden je letterlijk een worst voor. En als je dat niet lekker vindt, veranderen ze het aas, zodat je toch gaat bijten.


Ze blijken meer voor elkaar te voelen dan ze willen toegeven. En als er echt iemand aan de haak wordt geslagen, is er jaloezie.


Maar ze zijn ondeugend en het is nog niet eens zo eenvoudig om toe te happen. En dat werkt op de lachspieren.


Deze vissers zijn ervaren impro-spelers en opvallend in het straatbeeld door hun postuur en outfit.


Eenvoudig qua vorm, maar erg leuk voor jong en oud.

ADAM & EVA IN HET NIEUWE PARADIJS


Hier moet je beslist om giechelen. Adam en Eva zijn neergestreken om een nieuw paradijs te zoeken.


Ze doen de alledaagse dingen. Ze gaan winkelen, zitten even op een terras, vragen mensen de weg. Alsof het de normaalste zaak van de wereld is dat je “bloot” loopt.


Tijdens de inkopen, merkt Adam dat Eva een rib uit het lijf kost. In het nieuwe paradijs is de rem er af. Want met onzichtbaar geld blijk je alles te kunnen kopen.


De verschillen tussen man en vrouw komen ergens vandaag. Bij hen dus. En het publiek zal dat merken.


Geweldig door zijn eenvoud en bijzonder opvallend en ondeugend.

 

ONZE NIEUWE TOP-ACT: HET SPOOKHUIS


Een geweldige attractie. Origineler dan de kermis-versie en zeer spannend en lachwekkend tegelijk. De première beleefden we op 24 juni 2017 in Bolsward: Een doorslaand succes. Wie volgt en durft?


Wij bouwen leegstaande panden en winkels om tot spookhuizen. Je wandelt naar binnen en ziet geen hand voor ogen. Vanaf entree start een bizar griezelverhaal.


Dit verhaal passen we aan op de locatie van handeling. Zoals een leegstaande bank, supermarkt, restaurant.


Gedurende 10 minuten beleef je een duistere act met rivaliteit en hebzucht. Acteurs spelen in het donker, maar kunnen jou zien. Maar jij ziet niets! En alleen dat al is doodeng. Een absolute hit voor evenementen en straatfestivals.

  

Opbouwtijd: ca. 4 uren. Inclusief techniek.

Gespeeld door vier acteurs.

Deze act garandeert lange rijen.


Bel ons voor de details, technische zaken en voorwaarden.

Goudkoorts


Een hebzuchtige pastoor en een wulpse non zoeken met een metaaldetector naar een schat.


Volgens hen moet er ergens een klooster hebben gestaan, waar een schat begraven moet liggen.


De pastoor is druk bezig met zoeken, maar de non twijfelt aan haar missie. Ze wordt afgeleid door het manvolk. Dit tot ergernis van meneer pastoor. Of is dat jaloezie?


De vinden allerlei gekke dingen (die ze van tevoren in de grond verstoppen). Iedereen mag meezoeken en lachen om die onechte echtpaar.